Koninklijke Onderscheiding voor Ben van Eeden uit Woudrichem

Foto: Archief
5 juni 2021, 15:00
Verlopen

WOUDRICHEM - Burgemeester Egbert Lichtenberg heeft op zaterdag 5 juni, namens zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander, een Koninklijke Onderscheiding uitreikt.

De decorandus is de heer Ben van Eeden uit Woudrichem. De heer van Eeden is sinds 1977, toen hij in Woudrichem kwam wonen, betrokken bij voetbalvereniging Woudrichem. Eerst als speler en al snel ook als vrijwilliger. Hij heeft enkele jaren in het bestuur gezeten, ook als voorzitter. Hij heeft zich met name ingezet voor het park, voor de gebouwen en de velden. Uiteraard heeft hij dit alles niet alleen gedaan maar met hulp van velen. Mede door zijn kennis en kunde hoe zaken ook zelf opgepakt kunnen worden, heeft hij de club ook veel geld bespaard.

De heer Van Eeden wordt onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats bij de nieuwe hoofdtribune van VV Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl