De HartenBrigade bakt ze 24 uur lang bruin

Foto: Pixabay
9 juni 2021, 06:29
Verlopen

GIESSEN - In de HartenJager in Giessen maken ze graag herinneringen waar het over 20 jaar nog over gaat. Dus toen ze benaderd werden om ook een steentje bij te dragen om het Parelplein in Rijswijk extra sfeervol te maken, aarzelden zij geen moment.

“Natuurlijk doen wij mee, want we zijn dol op een fijn sfeertje én op verbinding maken.” Ze vinden het geweldig dat ze zo veel nieuwe (winkelier) buren krijgen en zien mooie kansen voor nieuwe ontmoetingen en samenwerking. Men start op vrijdag 18 juni om 18.00 met bakken tot zaterdag 19 juni 18.00 uur. De pannenkoeken worden per 10 verpakt inclusief allerlei zoete lekkernijen. De kosten zijn € 10,- per pakket en de volledige opbrengst komt ten goede aan hét plein.

Bent u dol op pannenkoeken of kent u iemand die een smaakvolle verrassing verdient? Reserveer dan tijdig een smulpakket via 06-38694800. Het HartenTeam gaat voor minimaal 150 pakketten die op zaterdag 19 juni tussen 9.00 en 18.00 bij de HartenJager opgehaald kunnen worden. Houdt u van mooie herinneringen maken en bent u dol op pannenkoeken? Meld u dan aan voor het bakteam. Er wordt in shifts van 4 uur gewerkt en juist de nachtelijke uurtjes zullen zeer bijzonder worden. Wethouder Shah Sheikkariem heeft 24 uur geblokt in zijn agenda en zal tijdens diverse shifts mee helpen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl