BoekStartdag voor de allerjongste lezers

Foto: www.boekstartpro.nl
13 juni 2021, 13:05
Verlopen

WIJK EN AALBURG - Kom op zaterdag 19 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek CultuurPuntAltena in Wijk en Aalburg waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

Ontdek hoe fijn het is om samen met uw kindje met boekjes en taal bezig te zijn, haal het BoekStartkoffertje op en ga met uw nieuwe (gratis) lidmaatschap speuren tussen de boeken. Inschrijven voor de BoekStartdag kan via de website bibliotheekaltena.nl. U ontvangt vervolgens een tijdslot wanneer u welkom bent.

U bent zelf de beste verhalenverteller! Graag tot snel in de Bibliotheek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl