‘Tour Ondernemen’ nog één keer virtueel voor de zomer

Foto: Gemeente Altena
15 juni 2021, 17:22
Verlopen

ALTENA - Wethouder Matthijs van Oosten en zijn team Ondernemen toeren sinds 2019 door de gemeente Altena om met lokale ondernemers in contact te komen.

Normaliter strijken zij op diverse locaties en momenten neer om met ondernemers in gesprek te gaan over bijvoorbeeld de ambities die een ondernemer heeft of zaken waar ze in de praktijk tegenaan lopen. Door de coronamaatregelen vindt ‘Tour Ondernemen’ niet fysiek plaats, maar gebeurt dat online via Facebook. De vierde en hopelijk laatste virtuele ontmoeting staat gepland op woensdag 23 juni van 12.00 tot 12.30 uur. Na de zomer kan men elkaar hopelijk weer live ontmoeten.

Wethouder Matthijs van Oosten en het team Ondernemen van gemeente Altena zitten wederom klaar om vragen van ondernemers via Facebook te beantwoorden. Dat doen zij via de Facebookpagina van de gemeente Altena: www.facebook.com/altenagemeente. Geïnteresseerden kunnen hun vraag voorafgaand aan de virtuele ontmoeting al doorgegeven per e-mail: ondernemen@gemeentealtena.nl. Ook kunnen de vragen tijdens de ‘livesessie’ op Facebook gesteld worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl