Klussendienst Altena, komt u het team versterken?

Foto: Archief
16 juni 2021, 19:26
Verlopen

ALTENA - Trema is met spoed op zoek naar vrijwilligers in Altena die kleine tuinklussen, van 1 tot 1,5 uur, willen doen.

De klussendienst is er voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren met een smalle beurs. Als familie, vrienden of buren niet kunnen helpen, dan komt de klussendienst in actie. De vrijwilligers van de klussendienst staan klaar om uitkomst te bieden, wanneer er geen andere oplossing beschikbaar is.

Als vrijwilliger van de klussendienst ontvangt u een onkostenvergoeding. Deze kilometervergoeding voor vrijwilligers bedraagt € 0,32 p/km vanaf uw huisadres. Heeft u interesse in deze vacature? Neem dan contact op klussendienst Altena op maandagen van 09.00 tot 15.00 uur via telefoonnummer 06-39585170.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl