Natuurconcert in Babyloniënbroek

Foto: Bea Westervelt
10 juli 2021, 22:37
Verlopen

BABYLONIËNBROEK - Op maandagavond 26 juli vindt in Babyloniënbroek een bijzonder natuurconcert plaats.

Panfluitist Matthijs Koene en harmoniumspeler Dirk Luijmes bundelen hun krachten in een programma met muziek die door de natuur is geïnspireerd. Met een fraaie natuurlijke omgeving als decor speelt het duo muziek van onder anderen Saint-Saëns en Schumann. Op hun niet-alledaagse instrumenten laten ze vogels zingen, verklanken ze pastorale taferelen en laten ze wolkengedichten horen.

Het concert begint om 20.15 uur. De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Het aantal plaatsen is beperkt. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar dirkluijmes@hotmail.com, waarna u de precieze locatie krijgt te horen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl