Fractievoorzitter Gerard Paans (CDA) stopt, Arno Bouman volgt hem op

Foto: Altena TV
15 juli 2021, 22:08
Verlopen

ALTENA - Fractievoorzitter en raadslid van het CDA Gerard Paans stopt met zijn politieke carrière.

Dat heeft hij aan de voorzitter van de gemeenteraad, burgemeester Egbert Lichtenberg, in een brief laten weten. Een persoonlijke afweging ligt hieraan ten grondslag schrijft hij: “Ik heb met veel enthousiasme en genoegen bijna 17 jaar de gemeente Werkendam en bijna 3 jaar de gemeente Altena als raadslid mogen vertegenwoordigen”, aldus Paans. Hij bedankt iedereen voor een fijne samenwerking in de afgelopen jaren.

Raadslid Arno Bouman volgt Paans op als fractievoorzitter voor het CDA Altena. Hij kreeg woensdagavond 14 juli het nieuws van Paans telefonisch te horen: “Ik heb een mededeling, ik ga stoppen als raadslid en het is niet onderhandelbaar.” Zelf geeft Bouman aan dat hij het niet aan heeft zien komen. Donderdag 15 juli heeft CDA Altena Bouman als nieuwe fractievoorzitter verkozen. “Een mooie maar zware verantwoordelijkheid. Het wordt nog best pittig om in de voetsporen van Gerard te treden”, zegt Bouman. De kersverse fractievoorzitter Bouman roemt Paans om zijn ragfijne politieke antenne, goede onderhandelingen en zijn tomeloze inzet voor de inwoners van Altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl