Muzikanten en biljarters mogelijk naar accommodatie GRC’14

Foto: Archief
18 juli 2021, 10:46
Verlopen

GIESSEN - Muzikanten van Kunst en Vriendschap en de leden van biljartvereniging WIK krijgen mogelijk een nieuw onderkomen op het terrein van voetbalclub GRC 14 in Giessen.

Zowel de muzikanten als de biljarters zijn op zoek naar een nieuw onderkomen en hebben wethouder Shah Sheikkariem met dit idee benaderd. Deze is positief om de accommodatie van de voetbalvereniging uit te breiden. Om leegstand overdag te voorkomen zou er in de ruimte bijvoorbeeld activiteiten voor ouderen georganiseerd kunnen worden.

De gemeente is bereid om financieel bij te dragen als de verenigingen dat zelf ook doen. De plannen zijn inmiddels voorgelegd aan de dorpsraad. Binnen drie maanden moet nu duidelijk worden of en hoe de uitbreiding op het terrein van voetbalclub GRC 14 gerealiseerd kan worden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl