Dick Hoogendoorn nieuwe voorzitter van Kozakken Boys

20 juli 2021, 16:35
Verlopen

WERKENDAM - Dick Hoogendoorn heeft bij de Werkendamse voetbalvereniging Kozakken Boys de voorzittershamer overgenomen van Henk de Goeij.

Zo blijft een traditie bewaard, want voor het tiende jaar achtereen blijft het attribuut in handen van een voorman in de Werkendamse maritieme sector. Werkendam, de haven en Kozakken Boys zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dick Hoogendoorn heeft privé en zakelijk een moeilijke periode achter de rug. Op zondagmorgen 2 mei legde een verwoestende brand een groot deel van zijn gerenommeerde onderneming Hoogendoorn MBI in de as. Daarbij waren drie dodelijke slachtoffers te betreuren.

Hoogendoorn zet met zijn team bij Kozakken Boys het beleid van het vorige bestuur voort. Meer verantwoordelijkheid ligt bij hoofdtrainer Rick Adjei, die ook wordt toegevoegd aan de technische commissie. Door de komst van het onder 23-team is de structuur binnen de club veranderd. Zo wordt er geen prestatief tweede elftal meer ingeschreven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl