Heropening Inloophuis Altena op 1 september 2021

Foto: Inloophuis Altena
2 augustus 2021, 09:24
Verlopen

WOUDRICHEM - Na de opening op 15 januari 2020 is Inloophuis Altena officieel van start gegaan. Wekelijks was er, wisselend op woensdagavond en woensdagochtend, een openstelling en konden bezoekers terecht voor een gesprek met vrijwilligers en andere bezoekers.

Deze eerste bijeenkomsten werden goed bezocht en de reacties waren positief. Echter na 6 weken kwam het coronavirus in Nederland en moesten het inloophuis direct stoppen met de activiteiten. Ook de geplande lezingen kwamen hiermee te vervallen. Los van een korte periode was het de maanden daarna voortdurend niet verantwoord om weer open te gaan. Nu de samenleving weer redelijk lijkt terug te keren naar normaal is men begonnen met de voorbereidingen om in september 2021 weer open te gaan.

De vrijwilligers willen de eerste openstelling op woensdag 1 september grootser uitpakken dan een standaard openstelling met een open dag van 10.00 tot 20.00 uur om iedereen de kans te geven vrijblijvend binnen te kijken in Inloophuis Altena. Tijdens deze dag zullen ook externe stands aanwezig zijn. Reserveer 1 september alvast in uw agenda en houd de website in de gaten: www.inloophuisaltena.nl. Inloophuis Altena is te vinden aan het Raadhuisplein 1 in Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl