Bezoek de Giessense Mèrt op 9, 10 en 11 september

Foto: Archief
29 augustus 2021, 13:04
Verlopen

GIESSEN - De Giessense Mèrt staat op 9, 10 en 11 september gepland. Deze 54e editie zal wel in een afgeslankte vorm zijn.

Wat door gaat is de braderie, de kermis, de hardloopronde en de wielerronde. De rommelmarkt zal er dit jaar niet zijn, evenals de feesttent. Helaas is het wel noodzakelijk om een aantal maatregelen te nemen. Zo zal er een duidelijke looproute zijn op zowel de braderie als de kermis, dient er overal 1,5 meter afstand gehouden te worden en zullen de terreinen afgesloten worden als er vanwege drukte niet meer voldaan kan worden aan de maatregelen van het RIVM.

Kijk voor informatie en alle programmatijden op de website www.jaarmarkt-giessen.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl