Infomarkt Altenatuur op Fort Giessen

Foto: Archief
29 augustus 2021, 13:23
Verlopen

GIESSEN - Na bijna 2 jaar ‘opsluiting’ wil Altenatuur graag in de vorm van een infomarkt weer eens bijpraten over natuur en milieu.

Deze markt is een goede gelegenheid om kennis te maken met het brede palet van activiteiten binnen Altenatuur. Deze natuurbeschermingsvereniging bestaat al 40 jaar en telt ruim 500 leden. Tijdens de infomarkt middag wordt aan ronde tafels gesproken over de belangrijkste onderwerpen waar de verschillende werkgroepen en het bestuur zich mee bezig houden.

Voorafgaand aan de markt is er een korte Algemene Ledenvergadering. Die start om 14.00 uur en duurt tot 14.45 uur. Aansluitend start om 15.00 uur op het Fortterrein de Infomarkt. U bent van harte uitgenodigd, ook als u alleen de Infomarkt wilt bezoeken. U bent welkom op zaterdag 18 september op Fort Giessen tussen 14.00 en 17.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl