Tweede editie van Het Woerkumse Foodfestival

Foto: Archief
29 augustus 2021, 13:33
Verlopen

WOUDRICHEM - Bij het horen van de naam, Het Woerkumse Foodfestival, loopt het water je vast al in de mond. Op 5 september moet je hiervoor op ’t Rond in Woudrichem zijn.

De organisatie, Stichting de Woerkumse Week, heeft gekeken naar de mogelijkheden om dit event door te laten gaan in deze bijzondere tijd. En dat is gelukt. Voor de veiligheid van alle bezoekers en vrijwilligers is het verplicht om een corona toegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs te tonen bij het betreden van het evenemententerrein.

Ga het lekkers proeven wat de foodtrucks te bieden hebben. Je kan onder meer broodjes met gebakken buikspek, pannenkoeken, pizza’s, verse vis en natuurlijk lekker ijs verwachten. Ook zullen de cocktails en een kop goede koffie niet ontbreken. Het festival is geopend van 13.00 tot 19.00 uur. Kijk op de website www.stichtingdewoerkumseweek.nl voor meer informatie over de verschillende foodtrucks.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl