Kofferbakmarkt in Woudrichem

Foto: Martine in ‘t Veld
31 augustus 2021, 17:39
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 4 september vindt in Woudrichem op ’t Rond een gezellige kofferbakmarkt plaats. Vanaf 9.00 uur stellen 28 auto’s zich op (zowel op het middenplein als direct voor ’t Rondeel), om vanuit de kofferbak tweedehands spullen te verkopen.

Al jarenlang is de kofferbakmarkt op ’t Rond een begrip in Woudrichem en ver daarbuiten. De altijd drukbezochte markt staat garant voor een gezellige ochtend. Zoals gebruikelijk zal ook dit jaar een ensemble optreden van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd. Zij spelen gezellige, bekende muziek. Ook is er aan de inwendige mens gedacht. ‘t Rondeel zet de deuren open, zodat u daar terecht kunt voor een vers kopje koffie, thee of iets fris. Ook worden er lekkere pannenkoeken verkocht, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Kunst Na Strijd.

Wilt u met uw auto op ’t Rond uw spullen verkopen? Wees er snel bij. Mail naar kofferbakmarktkns@gmail.com. Inschrijfgeld bedraagt € 12,50 + € 5,00 borg. Als u de standplaats netjes opgeruimd weer oplevert, ontvangt u de borg retour. Na inschrijving ontvangt u alle verdere informatie. De markt vindt plaats in de ochtend, van 9.00 tot 13.00 uur. Toegang is uiteraard gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl