Rijbewijskeuringen CBR in Werkendam

Foto: Archief
11 september 2021, 16:36
Verlopen

WERKENDAM - Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.

Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen in Dorpshuis Vlechtwerk in Werkendam op donderdag 30 september en woensdag 3 november medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs € 70,00.

Een afspraak voor het spreekuur kunt u uitsluitend maken via RegelZorg: Gemakkelijk en snel via de website www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn op 088 2323 300. Voor het laten invullen van een rapport oogarts gaat u naar www.regelzorg.nl/oogarts. Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en begin 5 maanden voor deze datum met het verlengen van uw rijbewijs, indien u ook medisch gekeurd moet worden. De eerste stap is het kopen en invullen van een Gezondheidsverklaring. Daarna kunt u pas een afspraak maken voor de keuring.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl