Geslaagde Jaarmarkt in Giessen

Foto: Arie Kant
13 september 2021, 17:00
Verlopen

GIESSEN - Afgelopen weekend kon er, na twee jaar, in beperkte vorm weer een Jaarmarkt plaatsvinden in Giessen. Het is een gezellig en geslaagd evenement geworden.

Op donderdagavond kwamen er ruim 175 hardlopers aan de start voor de 49ste BBQ loop welke georganiseerd werd door de Altena Road Runner. Gelijktijdig startte de kermis waar het gelijk gezellig druk was. Vele kinderen namen bezit van de attracties. Op de braderie van vrijdag en zaterdag stond weer een grote variatie aan artikelen. Deze werd ondanks een paar regenbuitjes goed bezocht.

De kermis werd zowel op vrijdag en zaterdag goed bezocht. De kermisexploitanten zijn, na een moeilijke periode, blij dat ze eindelijk weer kermissen kunnen gaan draaien. De wielerronde op vrijdag was ook een succes. Wat wel werd gemist door de bezoekers was de rommelmarkt op zaterdag en uiteraard de feesttent. Er stonden door geheel Giessen vele partytenten waar door de bewoners toch een feestje gehouden werd, wat voor een gezellige sfeer zorgde in het dorp.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl