Nieuwe groene campagne van HAK met ‘groentje’ Elise Schaap

Foto: Archief
16 september 2021, 10:42
Verlopen

GIESSEN - Actrice Elise Schaap wordt het nieuwe gezicht van groentefabrikant Hak uit Giessen. Zij neemt het stokje over van Martine Bijl en Herman den Blijker.

De omgeving waarin Schaap zal staan is vertrouwd: een typisch Nederlandse akker tegenwoordig ‘groene’ rode kool wordt geteeld, doelend op de ‘On the way to PlanetProof’-certificering. Meneer De Haan is wel vervangen. Het commentaar komt nu van meneer In ’t Veld.

Hak zegt uit te zien naar een lange samenwerking met Elise. De groentefabrikant noemt haar weergaloos, heel naturel en authentiek, waarmee ze naadloos past bij het merk Hak en waar dat voor staat. De najaarscampagne van HAK uit Giessen zal op televisie, online en in outdoor advertising te zien zijn.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl