Andels Fanfare Corps presenteert ‘Horizons’

Foto: Archief
17 september 2021, 08:51
Verlopen

ANDEL/DRUNEN - Na maanden waarin we leefden van persconferentie naar persconferentie, diverse maatregelen waaraan we ons moesten houden en op 1.5m moesten repeteren is er dan eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

Het Andels Fanfare Corps geeft op 20 november in samenwerking met zangeres Joëlle van Andel een prachtig winterconcert, waarin het thema Horizons centraal staat. Voor het Andels Fanfare Corps betekent dit het licht aan de horizon, waarin men weer met iedereen de passie kunnen uitoefenen en waarin men weer de verbinding met elkaar vindt door middel van het maken van muziek. Naast prachtige, warme en winterse klanken uit de instrumenten zal Joëlle van Andel haar stem laten horen samen met het orkest.

Het winterconcert zal opgenomen worden door Mirasound en uitgezonden worden op kerstochtend op Altena TV. Omdat het een tv-opname betreft, zal het concert twee maal opgevoerd worden met een pauze ertussen. Kaarten zijn verkrijgbaar via De Voorste Venne in Drunen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl