Woningbrand in Rijswijk zorgde voor flinke rookoverlast

Foto: Archief
20 september 2021, 14:17
Verlopen

RIJSWIJK - Een woningbrand in Rijswijk zorgde maandagmiddag voor flinke rookoverlast. Vooral de bewoners van de Dorpsstraat moesten hun ramen en deuren sluiten en de ventilatie uitschakelen.

De brand ontstond op de eerste etage van de woning. De rook sloeg uit een dakkapel toen de brandweer aankwam met twee bluswagens en een hoogwerker. Om goed toegang tot de brand te krijgen, verwijderde de brandweer meerdere dakpannen.

Toch kon zij enorme schade in de woning niet voorkomen. De hele bovenverdieping brandde uit. Hoe de woningbrand is ontstaan, onderzoeken brandweer en politie nog. Bij de brand in Rijswijk raakte niemand gewond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl