Koninklijke Onderscheiding voor Gerard Paans

Foto: Archief
28 september 2021, 20:35
Verlopen

ALTENA - Burgemeester Egbert Lichtenberg reikte dinsdagavond 28 september, namens zijne Koninklijke Hoogheid Koning Willem Alexander, een Koninklijke Onderscheiding uit aan aftredend raadslid Gerard Paans van het CDA.

Gerard Paans was van maart 2002 tot en met december 2018 raadslid voor het CDA in de voormalige gemeente Werkendam. Vanaf januari 2019 tot en met 28 september 2021 is hij raadslid voor het CDA in de gemeente Altena. De heer Paans wordt onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het afscheid van de heer Paans en de uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding vonden plaats op dinsdag 28 september, vrij aan het begin van de raadsvergadering.

De raadsvergadering werd gehouden in het Willem van Oranjecollege in Wijk en Aalburg. Tijdens deze vergadering werd Hannie Visser -Kieboom uit Werkendam geïnstalleerd als de opvolger van de heer Paans.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl