Trimloop bij Altena Road Runners

Foto: Archief
2 oktober 2021, 05:53
Verlopen

GIESSEN - Altena Road Runners organiseert op zaterdag 9 oktober weer de eerste Trimloop van het seizoen 2021-2022.

Voor volwassenen start de trimloop om 14.30 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 13.30 uur in De Inloper, aan de zijkant van sporthal De Jager in Giessen. Het inschrijfgeld is 3 euro. Van dit inschrijfgeld gaat weer een gedeelte naar een goed doel. Er worden rondjes van 2,1 km gelopen waarbij er een maximum is van 7 ronden.

Ook de jeugdleden zijn van harte welkom op de trimloop. Voor de pupillen is een ronde van 500m uitgezet met een maximum van 4 ronden. De junioren mogen ook meelopen op het parcours van de senioren van 2 km, met een maximum van 2 ronden. Voor aanvang van de trimloop wordt voor de jeugd een gezamenlijke warming-up verzorgd. Iedereen is welkom, ook niet (jeugd)leden kunnen deelnemen. Noteer ook alvast de volgende trimloop van 20 november in uw agenda.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl