21e Vestingstadrun op 6 november

Foto: Altena TV
24 oktober 2021, 12:17
Verlopen

WOUDRICHEM - De 21e Vestingstad Run in Woudrichem, een halve marathon in en rond Woudrichem, is dit jaar op zaterdag 6 november.

Deze run omvat de afstanden 6, 11 en 21.1 km en jeugdlopen van 500 tot 2000 meter. De halve marathon gaat door het mooie buitengebied van Woudrichem. Alle afstanden worden afgelegd in één grote ronde. Het parcours is vrijwel geheel verhard en verkeersluw. Het sluitstuk van de halve marathon gaat door het fraaie vestingstadje Woudrichem. De prijsuitreiking is in ’t Rondeel.

Het programma begint om 13.15 uur voor de jeugd t/m 15. Om 14.00 uur starten de wedstrijdloop en prestatieloop. De start, finish en inschrijving zijn in Sporthal ’t Rondeel aan ’t Rond 2 te Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl