‘Het pakket van Altena’: mooi voor lokale ondernemers, jongeren en de voedselbank

Foto: Jongerencentrum De Pomp
2 november 2021, 17:55
Verlopen

ALTENA - Ook dit jaar lanceert Jongerencentrum de Pomp de actie: ‘Het pakket van Altena’. Na het overweldigende succes van vorig jaar waarbij honderden pakketten werden bezorgd door heel Altena staan de vrijwilligers weer te trappelen om mensen te verrassen met een pakket vol lokale lekkernijen.

Met deze actie wordt niet alleen het jongerenwerk in Altena gesteund maar ook tal van lokale ondernemers. Daarnaast is er dit jaar een mogelijkheid gecreëerd om aan een bestelling één of meerdere pakketten toe te voegen voor de voedselbank. In een ingewikkelde tijd als deze is het extra belangrijk om naar elkaar om te blijven zien. Dit pakket is gevuld met producten uit Altena en met zorg samengesteld door een aantal vrijwilligers van jongerencentrum ‘de Pomp’. Zij zorgen er ook voor dat dit pakket netjes wordt bezorgd.

Het pakket is gevuld met allerlei lekkernijen uit de omgeving, zoals kaas van ‘De Lange Hoeve’ uit Genderen, sappen van ‘De Fruitschuur’ in Nieuwendijk/Werkendam, chocolade van de fabriek uit Andel, bakmeel van de korenmolen ‘de Hoop’ uit Veen en honing van landgoed Clootwijck in Almkerk. Er zijn drie verschillende pakketten in drie verschillende prijsklassen. Bestellen kan tot 3 december waarna de pakketten tussen 15 en 23 december worden bezorgd. De pakketten zijn te bestellen via: www.pakketvanaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl