Verkiezingsprogramma VVD Altena vastgesteld

Foto: Archief Pim Bouman
2 november 2021, 13:08
Verlopen

ALTENA - De Algemene ledenvergadering van VVD Altena heeft het verkiezingsprogramma voor 2022 vastgesteld. Het programma draagt de titel: ‘Wat mooi is, moet mooi blijven en wat beter kan, moet beter'.

Voorzitter Eric Dorrestijn: “Altena is een prachtig gebied om in te wonen, te werken en te recreëren. Er is voldoende ruimte, een goede gemeenschapszin en de bereidheid om de handen uit de mouwen te steken. Dat moeten we behouden. Tegelijk valt er nog veel te doen. Er zijn te weinig huizen om in te wonen, onze ondernemers snakken naar ruimte en de drugscriminaliteit neemt toe.”

Om Altena te een fijne plek te laten zijn en blijven zet de VVD Altena daarom in op drie kernthema’s: Wonen, Veiligheid en Ondernemen. Het volledige verkiezingsprogramma komt binnenkort beschikbaar op https://altena.vvd.nl/. De VVD wil dat er de komende 4 jaar 1500 nieuwe huizen bijgebouwd worden in Altena zodat iedereen betaalbaar in de gemeente kan (blijven) wonen. De VVD wil dat ondernemers in Altena de ruimte krijgen. Daarom wil men de verplichte zondagsluiting afschaffen. Ook wil de VVD dat er jaarlijks een extra budget van € 250.000 wordt vrijgemaakt om drugsmisbruik aan te pakken en drugscriminaliteit te bestrijden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl