ZVDO’74 pakt winst na twee weken rust

Foto: Jelle Sterkenburg
2 november 2021, 17:26
Verlopen

ANDEL - Op zaterdag 30 oktober stond de wedstrijd tegen Nuenen uit Eindhoven op het programma. De heren van ZVDO'74 hebben twee weken lang geen wedstrijd gehad. De opgespaarde krachten en kennis mochten ze hier laten zien.

De eerste periode moesten ze even wakker geschut worden. Gelukkig werd deze 1-0 achterstand omgezet naar 1-3. De tweede periode verliep vrij rustig en scoren konden de heren uit Andel wel. Met 2-9 gingen ze de andere helft in. Deze verliep wat onrustiger. Kreten van felheid en fanatisme gaven de wedstrijd meer rumoer.

De heren moesten het hoofd koel houden. Met deze gedachten speelden ze voort. Een speler van Nuenen moest na een zware overtreding het zwembad verlaten. Noah Rochat wist de laatste periode maar liefst drie keer te scoren en gooide de wedstrijd op slot met een mooie score van 6-14.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl