CDA Altena zet mantelzorgers in het zonnetje

Foto: CDA Altena
10 november 2021, 08:38
Verlopen

ALTENA - De datum 10 november is de landelijke dag van de mantelzorg. CDA Altena is een actie gestart waarbij mantelzorgers in het zonnetje worden gezet.

Alle inwoners kunnen een mantelzorger voordragen voor een lunchbon. Er zijn 25 lunchbonnen voor twee personen beschikbaar bij Tikkie Anders in Sleeuwijk of Je Kans in Veen. 17% van de volwassen inwoners in Nederland geeft mantelzorg.

CDA fractievoorzitter Arno Bouman stelt: “In Altena ligt dit percentage misschien nog wel hoger. Wij kennen er velen. Hun inzet is onbetaalbaar. Er wordt veel van hen gevraagd. Hun inzet vraagt blijvend om waardering.” Het aanmelden van een mantelzorger kan via www.cda.nl/altena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl