GGD West-Brabant bereidt zich voor om te starten met boostervaccinaties

Foto: Archief
16 november 2021, 19:54
Verlopen

REGIO - Per regio bereiden de verschillende afdelingen van de GGD zich voor om komende vrijdag te starten met de boostervaccinaties.

Ook GGD West-Brabant waar de gemeente Altena onder valt. Mensen die zijn geboren voor- of in 1931 kunnen, zodra zij een uitnodigingsbrief hebben ontvangen, vanaf morgen een afspraak maken via de landelijke online afsprakentool voor een vaccinatie op een GGD-locatie. GGD West-Brabant geeft het startschot voor de boostercampagne komende vrijdag op locatie Breda International Airport.

Wanneer GGD Zuid-Holland Zuid precies start met de eerste boosterprikken in Gorinchem is op dit moment nog onduidelijk. Een boostervaccinatie is een extra vaccinatie boven op de eerdere basisvaccinaties. Het is een prikkel voor het afweersysteem en bedoeld om de bescherming tegen covid-19 te versterken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl