ZVDO’74 neemt een punt mee naar huis

16 november 2021, 11:49

ANDEL/HELMOND - Afgelopen zaterdag zijn de heren van ZVDO'74 afgereisd naar Helmond om tegen Thalassa te spelen. Deze ploeg was voor hen nog onbekend.

De eerste periode werd goed geopend door ZVDO’74. Ze bouwden goed op en zagen goede kansen liggen. Met 0-2 voorsprong ging de tweede periode in. Hierin liet de Andelse ploeg wat steken vallen. Ook maakten ze de kansen niet naar wens af. Met 2-3 werd de tweede helft ingegaan.

Deze helft werd ZVDO’74 er niet beter op. Thalassa zag kansen en de atleten van de uitploeg benutten deze goed. De frustratie knaagde meer en meer bij ZVDO’74. Gelukkig stonden ze nog 4-6 voor. Helaas werd dit gat door Thalassa gedicht. Ze wisten tot de laatste 23 seconden van de wedstrijd de gelijkmaker te scoren. Zo werd het in Helmond 6-6. ZVDO gaat met één punt rijker kijken naar de volgende wedstrijd thuis in AquaAltena welke om 21.15 uur zal plaatsvinden tegen DZT’62.