Eerste paal geslagen voor brede school in Nieuwendijk

Foto: Arnold van Ooijen
18 november 2021, 06:19
Verlopen

NIEUWENDIJK - De bouw van de brede school in Nieuwendijk is woensdag echt begonnen. Dat gebeurde met het slaan van de eerste paal.

Om dit te vieren schrijven leerlingen van de Regenboogschool hierop hun naam met verf. Vanaf volgend schooljaar moeten de kinderen in het nieuwe gebouw les krijgen. Het oude schoolgebouw is deze maand al gesloopt. De kinderen krijgen nu les in units die tussen dienstencentrum De Singel en sporthal de Iris staan.

De school zal naar verwachting in de herfstvakantie verhuizen naar de nieuwe locatie. Niet alleen de school komt in het gebouw. Kinderopvang Trema, de bibliotheek en gymzalen van dorpshuis Tavenu zullen hier ook zitten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl