Eenzijdige aanrijding met dodelijk slachtoffer

Foto: Archief
28 november 2021, 15:57
Verlopen

WERKENDAM - Een jongeman is zondagmorgen 28 november 2021 overleden bij een eenzijdige aanrijding in Werkendam.

Om 3.40 uur spoedden hulpdiensten zich naar de Sasdijk in Werkendam. Daar zou een bromfietser tegen een lantarenpaal zijn gereden en er slecht aan toe zijn. Ter plaatse zijn de hulpdiensten direct gestart met reanimeren maar dat mocht helaas niet meer baten.

De 19-jarige inwoner uit Werkenden is daar aan zijn verwondingen overleden. Uit het eerst onderzoek blijkt dat hij inderdaad tegen een lantarenpaal is gereden. De familie is die nacht op de hoogte gesteld van het slechte nieuws.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl