Eerste vier kandidaten Vrije Volkspartij Altena bekend

Foto: Radio A-FM
14 januari 2022, 16:45
Verlopen

ALTENA - De nieuwe politieke partij Vrije Volkspartij Altena was op woensdag 12 januari te gast in het programma Altena Kiest op Radio A-FM.

Zij maakten in dit programma de eerste vier kandidaten van de kandidatenlijst bekend. Op nummer 1 staat oprichter van de partij Henno Timmermans uit Veen. Nummer 2 is Wim Verbaarschot uit Andel, nummer 3 Arend Visser uit Werkendam en op nummer 4 staat Astrid de Weerd uit Rijswijk. De partij kondigde aan serieuze ambities te hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen en een aantal zetels te verwachten. Op korte termijn lanceert de partij ook het verkiezingsprogramma dat tot stand is gekomen met input van de Advies Vereniging Vrij Altena. De partij streeft een open en transparant bestuur na en is groot voorstander van een referendum.

De komende weken schuiven alle politieke partijen aan in het radioprogramma Altena Kiest op woensdagavond. Kijk voor de agenda en meer informatie rond de gemeenteraadsverkiezingen op de speciale Verkiezingen pagina.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl