Enquete om aan de slag te gaan met vesting Woudrichem

Foto: Archief
15 januari 2022, 07:03
Verlopen

WOUDRICHEM - De gemeente Altena wil aan de slag met de vesting van Woudrichem en wil graag van bewoners weten wat zij belangrijk vinden.

Op de website van de gemeente Altena staat een vragenlijst die bewoners kunnen invullen. De bedoeling is dat de gemeente rekening gaat houden met de uitkomsten in de zogenoemde Vestingagenda. De laatste jaren investeerde de gemeente weinig in de vesting. Nu komt er specifiek beleid voor de stad die deze zomer tot Unesco Werelderfgoed is uitgeroepen.

De gemeente heeft haar oor al te luister gelegd bij vertegenwoordigers van buurtverenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties. In de enquête kunnen inwoners laten weten wat ze van de voorzieningen in de vesting vinden, van het groen, de verkeersveiligheid, de parkeergelegenheid, het openbaar vervoer. De enquête sluit op 24 januari. Invullen kost hooguit tien minuten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl