Politie hoeft niet in te grijpen bij groot feest in Giessen

Foto: Instagram
15 januari 2022, 21:17
Verlopen

GIESSEN - Op sociale media gaan beelden rond van een feest op zaterdagmiddag in een horecagelegenheid in Giessen. De horeca was geopend vanwege een protest tegen de regelgeving die opgelegd wordt door de overheid in verband met de coronamaatregelen.

De activiteiten van de betreffende horecagelegenheid werd gedoogd tot 17.00 uur. Echter bleek uit informatie dat het feest ook na 17.00 uur nog doorging. Op de foto is te zien hoe vele gasten feestvieren in een grote zaal en dat een DJ aan het draaien was. De politie is met vier eenheden ter plaatse gekomen, maar heeft volgens een woordvoerder van de politie niet ingegrepen.

Op dat moment had de eigenaar het feest al beëindigd en stond het publiek op straat. Of er nog gevolgen zijn voor de eigenaar van de Giessense horecagelegenheid is niet bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl