CDA Altena in gesprek met Derk Boswijk

Foto: CDA Altena
18 januari 2022, 16:45
Verlopen

ALTENA - Op maandagavond 24 januari as. om 20.15 uur gaat CDA Altena in gesprek met Derk Boswijk. De bijeenkomst is voor leden en niet-leden en is, vanwege de geldende coronaregels, rechtsreeks bij te wonen via een livestream.

Derk Boswijk is Tweede Kamerlid voor het CDA en is daar woordvoerder landbouw, defensie en water. In zijn eerste honderd dagen als Kamerlid heeft hij meer dan honderd boeren bezocht waaronder ook in Altena. Hij schreef het visiestuk ‘Perspectief voor boeren’ waarin hij schrijft over een eerlijke visie, concrete maatregelen en hulp om de agrarische sector in Nederland om nieuw perspectief te bieden. Wat betekent dit voor de agrarische sector in Altena en voor de ontwikkeling van ons buitengebied?

CDA Altena heeft Derk Boswijk uitgenodigd om hierover samen in gesprek te gaan. Daarnaast zullen deze avond ook andere thema’s die in Altena spelen aan de orde komen en is er ruimte voor vragen en discussie. Voor deelname aan de livestream is aanmelden vooraf noodzakelijk. Dat kan via de website van CDA Altena waarop u een link ontvangt voor deelname. De livestream start om 20.15 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl