CDA Altena: ‘Waardeer en steun verenigingen in Altena’

Foto: Archief
29 januari 2022, 06:24
Verlopen

ALTENA - CDA Altena stelt tweemaal 250 euro beschikbaar aan verenigingen in Altena. De partij wil verenigingen daarmee vooral moreel ondersteunen.

Inwoners van Altena kunnen maximaal twee verenigingen voordragen. De twee verenigingen die het meest genoemd worden, zullen de 250 euro ontvangen. Volgens CDA-raadslid Arie Pieter Verdoorn hebben de verenigingen het moeilijk, zowel organisatorisch als financieel. Corona heeft veel roet in het eten gegooid. Leden hebben hun zorgen geuit, maar gaven ook aan hoezeer ze het samenzijn en de activiteiten missen.

De actie is volgens het CDA niet alleen bedoeld om financieel een klein gebaar te maken. Iedereen die een vereniging voordraagt moet namelijk ook een korte motivatie meesturen. Al die motivaties wil het CDA delen met de verenigingen in Altena, als steun in de rug. Kijk op www.cda-altena.nl voor alle informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl