Felicitaties gemeente Altena aan Schouten Europe

Foto: Mark van Noorloos
12 februari 2022, 16:30
Verlopen

GIESSEN - Wethouder Roland van Vugt en Albertien Perdok, programmamanager circulair voedselsysteem, brachten op vrijdag 11 februari een bezoek aan Schouten Europe in Giessen.

Namens de gemeente Altena brachten zij felicitaties over. Aanleiding was de tweede plaats van het Giessense familiebedrijf in de Innovatie Top 100 van de Kamer van Koophandel. Schouten Europe behaalde deze positie met haar plantaardige tonijn. De producent van vlees- en visvervangers werd hiermee het meest innovatieve foodbedrijf van Nederland.

CEO Henk Schouten en algemeen directeur Peter Schouten namen de felicitaties en attenties in ontvangst. Wethouder Van Vugt noemde de plantaardige tonijn van Schouten een nieuwe stap in duurzame circulaire voedselproductie passende bij ‘De kracht van Altena’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl