Koor ‘Van Alles Wâ’ uit Andel dringend op zoek naar dirigent

Foto: Archief
25 februari 2022, 17:48
Verlopen

ANDEL - Gemengd Koor ‘Van Alles Wâ’ uit Andel is er voor jong en oud met zo’n 35 tot 40 leden. Het koor is gestart in 2004 en het repertoire bestaat uit heerlijke meezingers tot hedendaagse popmuziek in verschillende talen.

De doelstelling van het koor is om liedjes in te studeren, zodat men bij optredens goed tevoorschijn kan komen, maar ook de gezelligheid is bij ‘Van Alles Wâ’ erg belangrijk. Elke week wordt er op maandag gerepeteerd, maar men is dringend op zoek naar een dirigent en eventueel ook een muzikant.

De leden missen het zingen met elkaar. Sinds de coronapandemie ligt het koor stil en de voormalige dirigente vond een andere baan. Ria van der Linden is lid van ‘Van Alles Wâ’ en zegt al flink wat oproepen te hebben gedaan: “Wij hebben via sociale media en het dirigentenplatvorm al oproepen gedaan, maar tot nu toe vangen we steeds bot.” Mocht iemand interesse hebben, neem dan contact op met de voorzitter van het koor, Maria Hendrix, via telefoonnummer 06-81046857 of via vanalleswa2020@hotmail.com. Kijk voor meer informatie op de website www.andelskoor.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl