Eenzijdig verkeersongeval op Parallelweg in Nieuwendijk

Foto: Archief
2 maart 2022, 09:58
Verlopen

NIEUWENDIJK - Dinsdagochtend rond 8.20 uur is bij een eenzijdig verkeersongeval in Nieuwendijk een man ernstig gewond geraakt.

De man reed op de Parallelweg langs de A27 richting Werkendam. Door onbekende oorzaak is de man met zijn auto in de berm terecht gekomen en vervolgens de sloot in gereden. De auto kwam met een aanzienlijke snelheid tot stilstand tegen een duiker.

De brandweer, ambulance en traumahelikopter rukten uit. De brandweer heeft de auto gestabiliseerd, zodat de man veilig uit de auto gehaald kon worden. De man is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl