Lijsttrekkersdebat #AltenaKiest op Radio A-FM en Altena TV

Foto: Gemeente Altena
7 maart 2022, 16:57
Verlopen

ALMKERK - Wat moet er veranderen in Altena, of juist niet? Welke plannen hebben politici met onze gemeente en waar staan ze voor? In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op (14,15 en) 16 maart organiseren gemeente Altena, Altena TV en Radio A-FM op vrijdag 11 maart het ‘Lijsttrekkersdebat #AltenaKiest’.

Het debat vindt plaats in De Almkreek in Almkerk en begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Publiek is welkom. Het debat is ook live te volgen via Altena TV, Radio A-FM en online. De acht lijsttrekkers van de deelnemende partijen gaan met elkaar verbaal de strijd aan. Dit doen zij aan de hand van pitches, stellingen en vragen van het publiek, kijkers en luisteraars. Centraal staan de thema’s: welzijn en zorg, economie en toerisme, klimaat en duurzaamheid, veiligheid, wonen, verkeer en bereikbaarheid. Dit alles onder leiding van Kevin Joosten (presentator Radio A-FM) en Ruben Duinker (presentator Altena TV).

Kijkers en luisteraars kunnen tijdens de uitzending vragen stellen aan de lijsttrekkers of reageren op het debat via #AltenaKiest op sociale media. Voor alle uitzendgegevens kunt u kijken op www.radioafm.nl of www.altenatv.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl