Nederlands beste Johnny Cash-tributeband, Def Americans, in Xinix

Foto: Peter Rombout
21 maart 2022, 18:08
Verlopen

NIEUWENDIJK - De Def Americans zijn de afgelopen jaren al een aantal keer in Nieuwendijk op visite geweest en al die keren wisten ze een dijk van een show neer te zetten. Op vrijdag 25 maart komen ze weer langs bij Xinix.

Meer dan een halve eeuw na de eerste hits van Johnny Cash weten de Def Americans de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. De songs die The Man In Black zelf met zoveel liefde en bevlogenheid wist te brengen, worden nieuw leven ingeblazen. Moeiteloos schakelt Def Americans tussen Cash’ rockabillykrakers op het Sun-label, de rebellie van de Folsom Prison- en San Quentin-live-albums en de broze, kale sfeer op de American Recordings.

Van kroeg tot poppodium, van feesttent tot festival, van muziekcafé tot theater, Def Americans staat vanaf het ontstaan in 2007 garant voor een authentieke en integere Johnny Cash show. Xinix gaat vrijdag 25 maart om 21.00 uur open en de Def Americans spelen vanaf 21.30 uur. Entreeprijzen: leden € 12,00, voorverkoop 13,00 en kassaverkoop € 15,00. Meer info en voorverkoop: www.xinix.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl