Koningsdag bij ’t Uivernest in Hank

Foto: Pixabay
15 april 2022, 17:49
Verlopen

HANK - Ondanks dat er geen oranjecomité meer is in Hank, die de activiteiten in het dorp organiseert, gaat er toch een en ander gebeuren in en rondom 't Uivernest in Hank tijdens Koningsdag.

Het Hankse dorpshuis ’t Uivernest stelt zijn terrein beschikbaar als vrijmarkt. Een ieder kan zijn spulletjes op een kleed of tafel verkopen. De kinderen worden hierin in het bijzonder voor uitgenodigd. Om 12.00 uur geeft het opleidingsorkest van de fanfare een concert in de openlucht. Bij slecht weer zal dit in de grote zaal plaatsvinden.

Als klap op de vuurpijl is er in de middag in het café een optreden van de in Hank bekende coverband SOAP met de Hankenaar René Duister. Zij spelen de grootste hits, Nederlandstalige nummers en nog veel meer. Het café gaat open om 11.00 uur en het optreden begint 15.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl