Open Coffee Altena 41.0 in Woudrichem

Foto: Archief
22 april 2022, 17:41
Verlopen

WOUDRICHEM - Open Coffee Altena en Woudrichem. Ze hebben wat samen. Op 8 december 2011 ging in de Vestingstad namelijk de allereerste netwerkbijeenkomst van start. Nu, ruim 10 jaar later, is Open Coffee Altena terug in Woerkum.

De 41e editie wordt georganiseerd op 19 mei 2022 in het Historisch Visserijmuseum aan de Kerkstraat in Woudrichem. De allereerste Open Coffee Altena 1.0 werd gehouden in Kookstudio Heerlijk en Eerlijk aan de Daalderstraat bij ondernemers Ronald en Annemiek van den Ende. Burgemeester Fons Naterop van de (toenmalige) gemeente Aalburg legde zijn ambtsketting af en toog naar Woerkum om de eerste editie officieel te openen. De eerste netwerksessie ‘met Coffee als brandstof’ was daarmee een feit. Netwerken, nieuwe contacten leggen, veel pitches op de Rode Stip, ook veel Swops, Espresso-sessies, de kennisdelerijen, het bleek door veel ondernemers gewaardeerd te worden. Ook de steeds wisselende locaties deden een duit in het zakje van waardering.

U bent van harte welkom bij de volgende editie op 19 mei 2022 in hetHistorisch Visserijmuseum aan de Kerkstraat 4 in Woudrichem van 9.30 tot 11.00 uur. Aanmelden kan via www.OndernemendAltena.nl. Wie als bedrijf ook een keer een Open Coffee Altena-editie over de vloer wil hebben, c.q. ondernemers een kijkje in de keuken wil gunnen, kan contact opnemen via info@ondernemendaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl