Jaarlijkse rommelmarkt in Genderen

Foto: Archief Meeuwen
12 mei 2022, 09:02
Verlopen

GENDEREN - U wordt van harte uitgenodigd voor een grote traditionele rommelmarkt op zaterdag 21 mei van 09.00 tot 13.00 uur op het terrein rond de Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat in Genderen.

Vrijdag 20 mei kunnen er van 13.00 tot 18.00 uur nog spullen worden gebracht voor de verkoop. De helft van de totale opbrengst zal dit jaar bestemd zijn voor Oekraïne. Naast snuffelen langs vele koopjes, kunt u op zaterdag ook meedoen aan een ‘verkoop bij opbod’ en een grote loterij. Er is deze keer bijna 900 euro aan prijzen beschikbaar gesteld door de middenstand/bedrijven van Genderen. De prijzen voor de lootjes: € 0,50 per stuk, 6 voor € 2,50 en 13 voor € 5,00, etc. De trekking is om 13.00 uur op de markt, u hoeft dan niet per se aanwezig te zijn.

Op de rommelmarkt vindt u een groot aanbod van meubels, speelgoed, boeken/CD’s, gereedschap, hobby, elektra, glaswerk, keukengerei, serviesgoed, koffers/tassen en nog veel meer. Ook aanbod van diverse soorten vers fruit, snijbloemen, geraniums en perkgoed. Dit jaar is er ook weer een verkoop van tweedehands kinderkleding. Ook is er een terras aanwezig. Voor de kinderen is er de traditionele enveloppenkraam en een springkussen. Bij het sluiten van de markt om 13.00 uur is er voor slechts € 1 een vuilniszak te koop die u helemaal vol mag laden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl