ANWB AutoMaatje binnenkort in Altena van start

Foto: ANWB.nl
19 mei 2022, 12:47
Verlopen

ALTENA - Ook in Altena zitten veel mensen gedwongen achter de geraniums met een sociaal en mobiliteitsprobleem. Dit leidt vaak tot eenzaamheid.

Er is weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks nog uit hun huis en raken zij in een isolement. ANWB AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten. De professionals van ANWB en Trema Welzijn bieden het AutoMaatje platform waarop dit duurzaam mogelijk is.

Wilt u ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele plaatsgenoten? Kom dan naar de voorlichtingsavonden op maandag 30 mei van 19.00 tot 20.30 uur in het Vlechtwerk te Werkendam of op woensdag 1 juni van 19.00 tot 20.30 uur in Wijkestein te Wijk en Aalburg. Opgeven kan bij Trema Welzijn: 0183 – 408444 of een mail naar linda.bakx@trema.org.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl