Apache helikopter maakt voorzorgslanding in Dussen

Foto: Sander van Strien
19 mei 2022, 21:58
Verlopen

DUSSEN - Een Apache helikopter van het Defensie Helikopter Commando uit Gilze-Rijen heeft donderdagmiddag een voorzorgslanding gemaakt in Dussen. Dit gebeurde rond 14.30 uur.

De landing is gedaan langs de N283, de weg tussen Hank en Dussen. Omdat de locatie goed te bereiken is via de parallelweg Nieuwe Steeg trok het spektakel veel bekijks. Ook de jeugd uit de buurt ging op de foto met het gevaarte.

Later op de avond kwam de technische dienst van defensie ter plaatse om de Apache helikopter na te kijken. De Koninklijke Marechaussee is aanwezig om de locatie te bewaken. Omstreeks 21.00 uur stond de helikopter nog steeds aan de grond.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl