Dit jaar weer een Avond4Daagse in Sleeuwijk

Foto: Archief
19 mei 2022, 12:16
Verlopen

SLEEUWIJK - Het is u waarschijnlijk niet ontgaan bij het binnen rijden van Sleeuwijk, het spandoek bij de rotonde hangt er weer. Na twee jaar van afwezigheid mag de organisatie  weer aan de slag en gaat de Avond4Daagse van Sleeuwijk weer van start.

In de week van 14 tot en met 17 juni zal het startschot weer gegeven worden. Een week waarbij jong en oud wordt uitgenodigd om gezellig met ons mee te lopen. Aan alle wandelaars is gedacht en zo kan er gestart worden op de 3 km, 5 km, 10 km en 15 km zodat er voldoende keus is voor zowel de rustige als de fanatieke wandelaar. De route van 3 km en 5 km zijn ook rolstoel vriendelijk.

Stichting Avond4Daagse zorgt ook dit jaar weer voor mooie routes in en om Sleeuwijk, waarbij de wandelaar halverwege de route altijd een rustpost vindt waar de wandelaars worden voorzien van drinken en wat lekkers. De start van het gezellige wande evenement is dinsdag 14 juni en de wandelaars worden vrijdag 17 juni feestelijk en muzikaal binnen gehaald tijdens het defilé. Vooraf zijn er diverse inschrijfmogelijkheden op verschillende locaties in Sleeuwijk. Kijk voor alle informatie op www.a4dsleeuwijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl