‘Made in Holland’ in Theater de Cammeleur te Dongen door Popkoor 0183

Foto: Website Popkoor 0183
19 mei 2022, 21:52
Verlopen

REGIO - Op zaterdag 11 juni verrast Popkoor 0183, na bijna twee jaar online repeteren, met de productie 'Made in Holland' in Theater de Cammeleur in Dongen.

Het Gorinchemse Popkoor zingt o.l.v. dirigente Sabine Bakker uit Sleeuwijk nummers van Nederlandse bodem. Nummers van Waylon, Bløf, Susan en Freek en Kensington maken deel uit van het programma. Dat Nederland veel talent kent, laten de 40 zangers van het Popkoor 0183 u graag horen tijdens dit muzikale festival.

Zij krijgen daar artistieke en muzikale ondersteuning bij van Regisseur Marlous Luiten, De Boezem Boys uit Noordeloos en De Ruben Weverling band uit Gorinchem. Zingen is leuk, maar als er publiek komt luisteren is het nog veel leuker. Bestel uw ticket online via www.decammeleur.nl. Op zaterdag 11 juni 2022 er een matineevoorstelling om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 20.15 uur. De ticketprijs is €15,00 incl. consumptie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl