VVD Altena stelt vragen aan het college inzake dierenpark Veen

Foto: Pixabay.nl
21 mei 2022, 13:52
Verlopen

VEEN - De fractie van VVD Altena heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Altena over het dierenpark Veen. Deze vragen volgen op berichtgeving uit het Altena Nieuws over dit dierenpark.

De VVD-fractie vraagt zich af of de geschetste situatie, dat er nieuwe huisvesting nodig is voor dit dierenpark, in dit artikel klopt en wat het college gaat doen om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. De vrijwilligers zijn immers toe aan duidelijkheid. Rik van der Pluijm van VVD Altena laat op Radio A-FM weten dat de VVD benieuwd is of er geld uit het kernbudget van Veen ingezet kan worden voor dit dierenpark.

De VVD hoopt dat die duidelijkheid volgt als antwoord op deze vragen en wil onder meer weten of het college op de hoogte is dat het dierenpark Veen niet meer voldoet om dieren adequaat en veilig op te kunnen vangen.

Luister het interview met Rik van der Pluijm hier terug:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl