Gratis naar beurs Huis en Energie in Den Bosch

Foto: Gemeente Altena
22 mei 2022, 14:20
Verlopen

ALTENA - Met de sterk stijgende gasprijzen loont het nog meer om uw huis energiezuinig te maken. Maar waar begint u en welke isolatie kunt u gebruiken?

Om u op weg te helpen geeft de gemeente Altena 250 toegangskaarten ter waarde van 20 euro weg voor de beurs Huis en Energie. Vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni kunt u duurzame woonoplossingen bekijken en vergelijken. Het is een klus om uit te zoeken hoe u uw woning energiezuinig en toekomstbestendig maakt. Op de beurs Huis en Energie in de Brabanthallen in Den Bosch ontdekt u verschillende duurzame woonoplossingen waarmee u veel geld kunt besparen.

De gemeente geeft 250 inwoners van Altena de kans om de beurs gratis te bezoeken. Gebruik bij het bestellen op Huis en Energie kortingscode ALTENA2022 voor gratis kaarten. De beurs is op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni van 10.00 tot 18.00 uur (op zondag tot 17.00 uur) in de Brabanthallen in Den Bosch. Meer informatie: www.huisenenergie.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl