Jubilarissen Fanfarecorps Juliana Uitwijk in het zonnetje gezet

Foto: Redactie
22 mei 2022, 19:56
Verlopen

UITWIJK - Op zaterdagavond 22 mei zijn tijdens het concert 'Eurovision Songfestival in concert' van Fanfarecorps Juliana uit Uitwijk een drietal jubilarissen feestelijk in het zonnetje gezet.

Teun van Vugt kreeg een uitzonderlijk speldje met drie diamanten uitgereikt voor zijn 70 jaar lidmaatschap van de vereniging. Teun heeft, naast dat hij nog steeds zelf eufonium speelt in het A-orkest, de functie van voorzitter jarenlang bekleed. De huidige voorzitter, Maaike Uithoven, kreeg een speldje voor haar 40 jaar lidmaatschap. Ook Marco Nieuwenhuizen kreeg een speldje. Hij is 25 jaar lid van de vereniging. Marco is tevens jeugdsecretaris.

De versierselen werden opgespeld namens de Brabantse Bond voor Muziekverenigingen (BBM). Fanfarecorps Juliana is opgericht op 27 juni 1927. Tegenwoordig bestaat de vereniging uit een A-orkest, een B-orkest en een toneelgroep.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl